Partner van Bestratingsmarkt.com

Wij zijn officieel bestratingspartner van Bestratingsmarkt.com. Bestratingsmarkt.com is een grote onafhankelijke aanbieder van sierbestrating, bestrating, siertegels, tuinbestrating, tuintegels en bestratings- en tuin toebehoren en biedt dit gehele assortiment aan tegen de scherpste prijzen op het internet.

Bestratingsmarkt.com beschikt over een showroom van 2.500 m2, waar u te allen tijde een kijkje kunt komen nemen om de sfeer van bestratingsartikelen te proeven.

Het assortiment bestaat onder andere uit Excluton, Tuinvisie, CRH gebakken Bestrating en MBI XL collection.

1Een kunstmatig verouderde steen door middel van trommelen, voor de liefhebber van een sfeervolle en authentieke tuin.
De verschillende soorten voelen zich uitstekend in elkaars gezelschap thuis. Leverbaar in in wildverband of formaten 10x10, 15x15, 15x20, 20x20 en 20x30 levert eveneens een zeer fraai resultaat op.
Getrommelde bestrating kan worden toegepast bij het straten van een terras, wandelpad en oprit. De populairste trommelsteen is de abbeystone van Excluton.
2De stenen zijn geheel strak ongetrommeld afgewerkt. Dit wordt veroorzaakt doordat de kanten van deze bestrating recht & kantig zijn en voelt zich uitstekend thuis in de moderne strakke tuin.
Strakke bestrating is bestrating van tegels of stenen die strak tegen elkaar liggen en een effen deklaag hebben. Doordat strakke bestrating bijna geen facet heeft zijn de naden tussen de verschillende stenen erg klein. Strakke bestrating is in verschillende legpatronen neer te leggen. Het patroon is afhankelijk van de verschillende afmetingen van de stenen. Zo creëert u patronen in uw terras of een strak gelegd pad. Ook onze strakke bestrating is in diverse kleuren en soorten verkrijgbaar. De populairste straksteen is de Puras van Excluton.
3Een mooie tegel, groot van formaat, eenvoudig in onderhoud, Voor een alleszins redelijke prijs. De meeste terrastegels hebben coating zodat deze duurzaam zijn en vuilwerend. Terrastegels maken uw tuin echt af en geven een ruimtelijk gevoel. Terrastegels zijn er van 50x50 tot 100x100 cm. De populairste terrastegel is de flamestone tegel van Excluton.
4De tuin is een verlengstuk van uw huis die u sfeervol in wilt richten. Zoals u het in huis gezellig maakt me thoekjes en kasten, zo kunt u de tuin indelen door middel van muurelementen. Wat dacht u van een hoge border afgezet met linia's of die saaie, witte muur oplaten vallen door deze te voorzien van rockwalling? Kleine moeite, maar eenverbluffend én sfeervol resultaat!Met palissaden maakt u randen en grondkeringen. Onze Linia palissade is de alleskunner die voor al deze wensen uitermate geschikt is! U elementen worden hoogtes mee opgevangen, ze dienen als zitjes en als opslag voor haardhout.
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone