Over ons

IJzerman Bestrating en Grondwerk is opgericht in 2009 en gevestigd in Wapenveld (gemeente Heerde, Veluwe) dat centraal gelegen is tussen Zwolle en Apeldoorn. Vanuit deze thuishaven bestraten en verrichten we grondwerkzaamheden voor particuliere en zakelijke klanten (zoals bedrijven, gemeenten, en andere overheidsinstellingen) door het hele land.

Wij zijn in het bezit van een VCA-certificaat, dit certificaat toont aan dat wij op een veilige wijze onze werkzaamheden uitvoeren. Wij, onze werknemers en bovenal onze klanten hebben veiligheid, gezondheid en milieu hoog in het vaandel staan.

Onze werkwijze

Voordat we een opdracht starten, komen we altijd op locatie de situatie bekijken. Op deze manier kunnen we een goede inschatting maken van de werkzaamheden en kunnen we ter plekke met u overleggen en ideeën bespreken. U krijgt vooraf van ons een overzicht van de werkzaamheden die we voor u gaan uitvoeren. Bovendien krijgt u een zo nauwkeurig mogelijke prijsindicatie. Uiteraard stemmen we met u af wanneer de werkzaamheden afgerond moeten zijn. Ons motto ‘afspraak is afspraak’ is daarbij voor ons van groot belang. Via deze website kunt u een offerte aanvragen.

Ruime keuze in bestrating

Wij zijn officieel bestratingspartner van Bestratingsmarkt.com. Hierdoor zijn wij in staat een volwaardig assortiment (sier)bestrating en aanverwante materialen te leveren. Bestratingsmarkt.com levert op alle adressen in Nederland, wij verzorgen het grondwerk en de bestrating.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone