Stratenmaken

Stratenmaken is een divers vak. Wij bestraten wegen, opritten, tuinen, terrassen en parkeerterreinen. Bovendien adviseren wij u in de keuze van bestratingen. Hierbij spelen onder andere de vorm, grootte en kleur van bestrating belangrijke rol.

Sierbestrating van ExlutonStraatwerk

Straatwerk (in de volksmond ‘stratenmaken’) is vakwerk, bij iedere bestrating is de aanpak om een goede bestrating te maken en te garanderen anders. Denk hierbij aan de ondergrond, de materialen en het verband waarin de bestratingsmaterialen gelegd worden.

Voor een tuinpad zijn de eisen anders dan van een rijweg. Bij een tuinpad mogen de materialen dunner zijn en het zandbed enkel bestaan uit zand maar een rijweg heeft dikkere bestratingsmaterialen nodig en moet het zandbed dikker zijn of voorzien zijn van een puinbedding. Ook inritten hebben een andere ondergrond nodig dan het tuinpad en het terras.

Sierbestrating

Bent u op zoek naar iets unieks? Dan zoekt u sierbestrating. U zoekt de unieke sierbestrating die sfeer aan uw tuin kan geven. Echte kwaliteit gecombineerd met design. Van moderne grote tuintegels tot landelijke klinkers of juist een mooi tijdloos ontwerp van beton. Wij adviseren u graag over de keuze van sierbestrating die u zoekt voor uw tuin, terras op oprit.

Waterdoorlatende bestrating

Bij waterdoorlatende bestrating wordt geen gebruik gemaakt van de afvoer van het regenwater via een riool. Bij deze bestrating trekt het regenwater door de bestrating weer de grond in en zodoende wordt de grondwaterstand op peil gehouden. Voor waterdoorlatende bestrating zijn er wel andere bestratingsmaterialen en ondergrond nodig dan bij gewone bestrating.

Wij bieden u volop keuze in bestrating

Wij zijn officieel bestratingspartner van Bestratingsmarkt.com. Op onze website presenteren wij een greep uit het aanbod van Bestratingsmarkt.com. Er staat altijd iets voor u tussen!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone