Steenkorfschutting plaatsen

Een steenkorfschutting is een smalle, unieke en mooie tuinafscheiding die weinig plaats in beslag neemt. De natuursteenvulling gecombineerd met een hoogwaardig staal maken steenkorven en schanskorven tot een prachtige aanvulling van uw tuin.

De steenkorven, ook wel schanskorven of gabions genoemd, zijn niet alleen mooi, maar ook zeer milieuvriendelijk en duurzaam. De steenkorf is opgebouwd uit staal en steen, beide volledig recyclebaar. Bovendien zijn steenkorven en schanskorven ook uitstekend inzetbaar als grond- of waterkering. Door het specifieke karakter  van de korven kan bijna elke gewenste vorm worden gerealiseerd.

Een steenkorfschutting

De voordelen van een steenkorfschutting:

  • onderhoudsvrij
  • duurzaam
  • ondoorzichtig
  • in vrijwel elke vorm te realiseren
  • recyclebaar
  • toepasbaar in iedere omgeving

Advies over een steenkorf schutting

Door onze opgebouwde know-how zijn wij in staat om een steenkorf schutting naar uw eigen wens tegen een zeer concurrerende prijs voor u te plaatsen. Steenkorfschuttingen worden door ons geheel naar u wensen tegen de beste prijs op maat gemaakt. Wij zijn partner van Bestratingsmarkt.com. Bestratingsmarkt.com beschikt over een groot assortiment stenen om de korven mee te vullen.

Wij kunnen u adviseren over de door u gewenste diepte, hoogte en breedte en tot slot de maaswijdte. Ook de vorm, bijvoorbeeld een steenkorfschutting in U of L-opstelling, is uiteraard bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone